Høgskolen i Innlandet
Høgskolen i Lillehammer er fra Høgskolen i Innlandet

HiL > 2006/07 Studiehåndbok > Kulturprosjektledelse - spesialisering

Kulturprosjektledelse - spesialisering
Back Tilbake
English (United Kingdom)English
Studiepoeng
45
Heltid/deltid
Antall studenter
0
Emneansvarlig
Roel Puijk og Tore Helseth
Pensum
Studenttorget
studenttorg@hil.no
Telefon: 612 88000
Emnebeskrivelse

I andre studieår velger du en spesialisering - enten ved Høgskolen i Lillehammer eller ved en annen utdanningsinstitusjon. Hvis du ønsker å jobbe med andre kulturområder enn de som Høgskolen i Lillehammer dekker (for eksempel musikk, teater) vil lærerne hjelpe deg med å sette sammen et studieopplegg som involverer andre læresteder. (se under)

Ved Høgskolen i Lillehammer kan men velge mellom følgende spesialiseringer:

A) Kulturprosjektledelse - med spesialisering i fjernsyn:

Med følgende emner: Videoproduksjon, Dokumentar, Fjernsynsgenre og et praktisk fjernsynsprosjekt hvor en f.eks. jobber med studentene på fjernsynsutdanningen.

B) Kulturprosjektledelse - med spesialisering i billedkunst:

Det kan velges blant emnene Introduksjon kunsthistorie, Maleriets historie, Moderne design, Moderne kunst og et praktisk formidlingsprosjekt.

C) Kulturprosjektledelse med spesialisering i kulturområder (feks. musikk eller teater)

Hvis man ønsker å jobbe med andre kulturområder enn de som høgskolen dekker (f. eks. musikk eller teater) vil lærerne hjelpe til med å sette sammen et studieopplegg som involverer andre læresteder. Vi har f.eks. kontakt med Universitetet i Oslo, Høgskolen i Oslo og NTNU i Trondheim om fordyping i musikk eller teater. Det arbeides med flere samarbeidsavtaler bl.a. med music-managementutdanning i Hultsferd/Kalmar (Sverige).

For detaljer se under det enkelte emne


Back Tilbake   Back Til toppen
20©09 Høgskolen i Lillehammer, Postboks 952, 2604 Lillehammer | Fakturaadresse | Telefon: 61 28 80 00 | E-post: post@hil.no |L