Høgskolen i Innlandet
Høgskolen i Lillehammer er fra Høgskolen i Innlandet

HiL > hjem > Nyheter > Arkiv 2012 > Høgskolen representert i hovedkomiteen for Ungdoms-OL

Ungdoms-OL 2016

Kulturminister Anniken Huitfeldt med elever fra Norges Toppidrettsgymnas (NTG) på Lillehammer.

Vinter-OL 2016 vil bli de fjerde olympiske ungdomsleker og de andre olympiske vinterungdomsleker. Mesterskapet vil bli arrangert i Lillehammer fra 26. februar til 6. mars 2016.

Høgskolen representert i hovedkomiteen for Ungdoms-OL

Kjenndalen, Kari

Prorektor Jens Uwe Korten og direktør Kari Kjenndalen (bildet) er begge utnevnt som medlemmer av hovedkomiteen for Ungdoms-OL 2016 på Lillehammer. De representerer henholdsvis høgskolen og Studentsamskipnaden i Oppland (SOPP).

Det er styret i organisasjonskomiteen for Ungdoms-OL Lillehammer 2016 som har oppnevnt medlemmene av Hovedkomiteen ifølge en pressemelding fra Norges idrettsforbund.

Utdanningsinstitusjonene er representert

Selskapets tre eiere, Staten v/Kulturdepartementet, Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité, samt Lillehammer kommune har tre representanter hver i Hovedkomiteen.

Organisasjonskomiteen har nå valgt en representant for hver av de andre kommunene og fylkeskommunene, idrettens særforbund og idrettslagene. I tillegg er utdanningsinstitusjoner og andre viktige regionale instanser representert. Det er i denne sammenhengen at Korten og Kjenndalen er utnevnt.

- Hovedkomiteen skal ha en rådgivende rolle for styret. Vi har vektlagt å sette sammen hovedkomiteen med bred og relevant erfaring, samt at det har vært viktig for oss å gi unge representanter en plass, sier Siri Hatlen, styreleder i organisasjonskomiteen for Ungdoms-OL (LYOGOC).  

Sist oppdatert: Sigrun Dancke Skaare 04.09.2012

20©09 Høgskolen i Lillehammer, Postboks 952, 2604 Lillehammer | Fakturaadresse | Telefon: 61 28 80 00 | E-post: post@hil.no |L