Høgskolen i Innlandet
Høgskolen i Lillehammer er fra Høgskolen i Innlandet

HiL > hjem > Nyheter > Arkiv 2012 > Ungdoms OL 2012 > Blogger fra Innsbruck: Dag 1

Blogger fra Innsbruck: Dag 1

ingelin med OL uniform

- Nå har vi vært i Innsbruck i to dager allerede, og begge dagene har vært fulle av nye inntrykk og mye informasjon. Følg to HiL-studenter som deltar som frivillige under ungdoms-OL i Innsbruck.

På onsdag var vi på reisefot i mer eller mindre seks timer før vi ankom Innsbruck flyplass. Derfra ble vi kjørt direkte til Exhibition senteret hvor vi ble akkreditert og fikk tildelt et sett hver med freshe uniformklær. Resten av kvelden gikk til litt innføring fra vår norske team-leder, samt utpakking. Vi deler et stort hus med tre andre secondees sendt fra NIF, som ligger på et platå kalt Hungerburg – type Holmenkollåsen av Innsbruck. Ingenting å klage på her altså.

tåke OL innkvartering

Utsikten ta vi senere. Først må tåka lette.

I går var ”første arbeidsdag” på de forskjellige avdelingene vi skal jobbe med her nede. Jeg har blitt tildelt YOV – Youth Village – der alle deltagerne og trenerne skal innkvarteres under lekene. Foreløpig har jeg blitt satt til å følge to russiske secondees på oppdrag for Sochi ’14. De er veldig hyggelige og går verken med ushanka (google it) eller drikker vodka selv om det er vinter. Dagen i går gikk for det meste med til å bistå mine russiske venner med å sjekke at alle bygninger og området rundt var klart til lockdown i dag. Det vil si at hele landsbyen stenges så det kan foretas en grundig sikkerhetskontroll før ungdommen velter inn.

Flott rom jeg har fått !

Flott rom jeg har fått !

Så langt virker alt til å gå som planlagt og jeg gleder meg til å begynne å jobbe ordentlig med YOV og de andre ansatte/frivillige der. I dag vil jeg få mer informasjon om hva som kommer til å skje i dagene fremover og hvor mye jeg vil måtte regne med å jobbe. Det virker som om det blir lange dager, der alle bidrar hvor det trengs, så jeg tror ikke jeg kommer til å kjede meg med det første.

Aslak på veg til ungdoms OL i Innsbruck

Lurer du på hvordan det går med Aslak? Jeg kan røpe så mye som at han i dag, som i går, er på kongressen der han jobber med kultur- og utdanningsprogrammet. Det ryktes at han trives. Ønsker du å finne ut mer om hvordan han opplever dagene der - stay tuned!

-Ingelin

logo på jakke

Logoen på uniformsjakka

Sist oppdatert: Erland Flaten 12.01.2012

20©09 Høgskolen i Lillehammer, Postboks 952, 2604 Lillehammer | Fakturaadresse | Telefon: 61 28 80 00 | E-post: post@hil.no |L