Høgskolen i Innlandet
Høgskolen i Lillehammer er fra Høgskolen i Innlandet

HiL > hjem > Nyheter > Arkiv 2012 > Ungdoms OL 2012 > Blogger fra Innsbruck: Dag 12

Blogger fra Innsbruck: Dag 12

Studenter fra HiL blogger fra ungdoms-OL i Innsbruck. Nå er det den 17. januar og vi er ca. halvveis i lekene.

Da er lekene godt i gang her i Innsbruck og i kongressen fortsetter jobbingen med Culture and Education Programme. Dagene mine har blitt litt roligere nå i det siste. Aktivitetene ruller og går mye takket være et flott frivilligapparat. Min oppgave nå er stort sett å gå rundt for og se om alt ser pent ut, og sjekke med de frivillige om alle har det bra.

I tillegg er jo jeg på konstant jakt etter noen bilder av meg med Yoggl, den herlige OL-maskoten. For en maskot! Den har virkelig slått an, og nå vurderer jeg å kjøpe en plysjfigur av Yoggl. Men hvem er egentlig Yoggl? Mange tror det er en fjellgeit, men det er faktisk en gemse, et dyr vi ikke har i Norge. Dyret hører til oksedyrene innen pattedyrgruppen hvaler og klovdyr. Les mer på wikipedia og på facebookfanpagen til Yoggl.

Aslak&Yoggl

Aslak og Yoggl er gode venner

Nå som jeg har litt mer overskudd til å gjøre andre ting, så er vi også begynt å se på noen konkurranser også. I går så vi curlingkampen mellom Norge og USA. Dessverre endte det med 3-6-tap for Norge, men mange nordmenn på tribunen og ”Eine Frankfurter mit Brot” kjøpt i arenakiosken, så ble det likevel finfin stemning.

CURLING

I OL spiller de i mixed team. To gutter og to jenter på hvert lag

I dag fikk jeg fri midt på dagen til å prøve meg på aktiviteten ”Mountain Snow and Fun”. Den aktiviteten foregår i Nordkette nesten 2000 meter over havet. For å komme seg opp dit tok vi en kabelbane. Været er fantastisk i Innsbruck for øyeblikket, så det gjorde turen oppover fjellet ekstra fin.

utsikt

Utsikt fra Nordkette

Sammen med meg på denne aktiviteten var det utøvere fra Italia, en fysioterapaut fra Canada, samt en frivillig fra Frankrike. Der var det forskjellige leker, blant annet kappløp med et litt merkelig akebrett. Og joda, jeg vant jeg. Blant dem jeg slo var ei italiensk jente som er skeletonutøver. Kanskje jeg burde satse på aking fremover mot OL i Sochi 2014?

Vi snakkes!

- Aslak

Sist oppdatert: Erland Flaten 18.01.2012

20©09 Høgskolen i Lillehammer, Postboks 952, 2604 Lillehammer | Fakturaadresse | Telefon: 61 28 80 00 | E-post: post@hil.no |L