Høgskolen i Innlandet
Høgskolen i Lillehammer er fra Høgskolen i Innlandet

HiL > hjem > Nyheter > Arkiv 2012 > Ungdoms OL 2012 > Blogger fra Innsbruck: Dag 14

Blogger fra Innsbruck: Dag 14

Yoggle2

Studenter fra HiL blogger fra ungdoms-OL i Innsbruck. Aslak og Ingelin har nå vært i OL-byen i to uker.

Hei igjen.
Det har vært litt roligere dager i YOV i det siste ettersom mange av deltagerne er på konkurranser eller har det artig med Aslak i kongressen på CEP. Mesteparten av dagene går med på å rope ”can you close the door, please!?” og prøve å ikke slenge spydige kommentarer etter de som ikke gjør det,  ettersom inngangsdøren til residence center etter sigende valgte å gi opp sin karriere som selvlukkende dør en gang i forrige uke. Det blir mildt sagt fryktelig kjølig.

Jentene i residence

Noen av jentene som jobber i Residence Center

Men dagen i dag, derimot, er litt mer actionfylt. Mine to overordnede her i residence center har omsider valgt å ta seg en velfortjent fridag og har dermed etterlatt meg med det fulle og hele ansvaret. Dette innebærer bl.a. oppfølging av faste morgen- og kveldsrutiner, deltagelse på morgenmøte, ansvarlig problemløser for alle vanskeligheter som måtte oppstå utover dagen, og i tillegg har jeg makten over alle meal-voucherne og kan bestemme hvem som får spise og ikke. Jeg har fått meg en helt egen mobiltelefon for anledningen. I dag kommer det også en gjeng fra SOPP som på omvisning rundt i landsbyen.

Ellers denne uka har vi blant annet spist en bedre middag med noen festlige nordmenn som er her på et observasjonsprogram og prøvd oss litt på utelivet i Innsbruck. De aller ivrigste leserne husker sikkert at Aslak skrev at vi var på curling for noen dager siden. Dette var altså min aller første curling kamp – og til tross for at jeg ikke skjønte reglene ble jeg nokså engasjert. Det vurderes nå sterkt å opprette et eget curling team da vi returnerer til Lillehammer.

I morgen har vi tenkt oss til Kühtai, et av Østerrikes høyest liggende alpinanlegg på over 2000 moh., for å se ski cross og snowboard slopestyle som endelig har blitt en egen gren i vinter-OL. Og på kvelden spiller Kaizers Orchestra på Medals Plaza – vi gleder oss! Edit: Snowboard slopestyle finalen ble flyttet til i dag...dette gjorde herved dagen min betraktelig mindre god.

Innsbruck

Misunnelig?

-Ing

Sist oppdatert: Ingelin Pedersen 19.01.2012

20©09 Høgskolen i Lillehammer, Postboks 952, 2604 Lillehammer | Fakturaadresse | Telefon: 61 28 80 00 | E-post: post@hil.no |L