Høgskolen i Innlandet
Høgskolen i Lillehammer er fra Høgskolen i Innlandet

HiL > hjem > Nyheter > Arkiv 2012 > Ungdoms OL 2012 > Blogger fra Innsbruck: Dag 4

Blogger fra Innsbruck: Dag 4

buss og snø

Studenter fra HiL blogger fra ungdoms OL. Aslak forteller at selv om de bare har jobbet og busset et par dager, så merker man OL-stemningen.

Heihei. Da er det Aslak her som skal si noe om hva som skjer her i Innsbruck.

Min arbeidsplass her i Innsbruck er i en bygning som heter Congress Innsbruck. Det er et gedigent bygg, der ”Culture and Eductional Programme” (forkortet CEP) skal foregå. CEP er et program der deltakere får muligheten til å oppleve noe annet enn å bare kjempe om medaljer. I forskjellige aktiviteter skal de f.eks. lære å lage sunn mat, lære seg å takle pressen, få tips fra kjente idrettsutøvere, samt å lære seg den tradisjonelle lokale dansen Schuhplattler.

Innsbruck sentrum

Innsbruck sentrum

Hovedoppgaven min i disse ukene er å assistere de to av de øverste lederne for CEP, samt at jeg skal fungere som en slags inspisient på et åpningshow vi har for alle kidza og deres trenere på torsdag i neste uke. Det er ikke selve åpningssermonien altså, men det blir noen kule underholdningsnumre, samt litt generell info om CEP-aktivitetene. Skal oppdatere dere nærmere utover neste uke på hvordan det går med planleggingen, så følg med!

Er veldig fornøyd med oppholdet så langt. Har fått egen kontorplass, pc og mobil. Skulle gjerne gitt dere mitt østerrikske telefonnummer, men i Østerriske består numrene av ca. 45 siffer, så det blir for mye stress.

Også må jeg bare si meg enig med Ingelin at huset vi bor i er megabra. Nå er det blitt skikkelig vinterstemning også. Har falt veldig mye snø nå det siste døgnet her oppe, mens nede i Innsbruck er det mer slaps. (Mamma, send ned cherroxene mine!).

Følg med videre på bloggen i morgen!

Aslak

Sist oppdatert: Erland Flaten 12.01.2012

20©09 Høgskolen i Lillehammer, Postboks 952, 2604 Lillehammer | Fakturaadresse | Telefon: 61 28 80 00 | E-post: post@hil.no |L