Høgskolen i Innlandet
Høgskolen i Lillehammer er fra Høgskolen i Innlandet

HiL > hjem > Nyheter > Arkiv 2012 > Ungdoms OL 2012 > Blogger fra Innsbruck: Dag 5

Blogger fra Innsbruck: Dag 5

logo på jakke

Studenter fra HiL blogger fra ungdoms-OL i Innsbruck. Ingelin har nå vært på jobb for OL-landsbyen der i 5 dager.

I går var femte dagen på jobb for YOV. Jeg har nå base i Residence Center, som fungerer som en resepsjon for gjestene. De siste dagene har vi tatt i mot delegasjonene fra de forskjellige landene som har ankommet Innsbruck. Vi deler ut nøkler og welcome bags og løser problemer om det skulle oppstå noen. Jeg jobber også med andre ting som trengs å gjøres underveis, og blir tildelt hovedansvaret når ”sjefene” må ut på annet oppdrag. Det er veldig spennende å jobbe der, da jeg får møte folk fra de fleste land og jeg lærer mye om den voldsomme planleggingen som trengs for å få YOV til å gå rundt. Og så er jeg snart flytende i tysk.

 

Det blir tidlige morgener her, dagene glir inn i hverandre og det er ingenting som heter helg. Jeg føler det litt som at jeg er i et parallelt vinterunivers der det å stå opp klokken 5 hver morgen er helt normalt (noe det virkelig ikke er!). Aslak derimot er bortskjemt og kan sove helt til kl. 7.

Dagen i går var nokså rolig, og jeg fikk god tid til å sitte på kontoret og føre inn alle notatene jeg har skriblet ned over de foregående dagene. Jeg føler meg ganske viktig der jeg går rundt med notatblokka og mobilen og noterer og knipser alt jeg ser. Dessuten virker jeg overlegen når noen sier ”morgen” til meg, ettersom alle gjør det og jeg er for trøtt til å svare, så de tror jeg er megasjef.

 

Nå lurer du kanskje på hva som har skjedd med mine russiske venner? De er her fortsatt de, og jeg går titt og ofte inn på kontoret for å slå av en prat. Men nå har jeg fått meg nye venner i Residence Center, og de må nesten prioriteres. De er østerrikske, og gir meg feil passord så jeg må printe, laminere og henge opp alle arkene på nytt, men de sier at jeg er så flink og voksen så jeg har begynt å like de.

Ellers kan jeg fortelle at det aldri stopper å snø her. Det snør så mye at den eneste bussen opp til Hungerburg ikke kjører fordi trærne har knekt over veien. Og så er det alltid kjøtt og poteter til lunsj.

I dag har Aslak og jeg hatt fri, og utforsket hva byen har å by på. Hør mer om hvordan det gikk i morgen!

-Ingelin

Sist oppdatert: Erland Flaten 12.01.2012

20©09 Høgskolen i Lillehammer, Postboks 952, 2604 Lillehammer | Fakturaadresse | Telefon: 61 28 80 00 | E-post: post@hil.no |L