Høgskolen i Innlandet
Høgskolen i Lillehammer er fra Høgskolen i Innlandet

HiL > hjem > Nyheter > Arkiv 2012 > Ungdoms OL 2012 > Blogger fra Innsbruck: Dag 7

Blogger fra Innsbruck: Dag 7

Innsbruck sentrum

Studenter fra HiL blogger fra ungdoms-OL i Innsbruck. Aslak har nå gjort ferdig sin syvende dag for kultur- og utdanningsprogrammet.

Når jeg skriver dette så er det under et døgn før det braker løs i Bergiselbakken, der åpningssermonien skal være i morgen (fredag). Dit skal vi og vi gleder oss! De siste dagene har vært svært så hektisk i avdelingen jeg jobber som heter Cultural and Educational Programme (CEP). Her har vi gjort den siste finpussen alle standsene, holdt undervisning for de siste frivillige, samt forberedt oss til velkomstshowet for alle utøvere som var nå i kveld. I tillegg var IOC-president, Jacques Rogge, tilstede.

IMAG0340

Åpningsshowet for utøverne

Så lurer du kanskje på hva jeg har gjort de siste dagene? Vel, jeg har jeg løpt rundt som en tulling i Congress Innsbruck og gjort veldig mange forskjellige forskjellige ting. Henge opp skilt, trille tralle, skrive plan, ringe folk, løpe etter folk, vise veien osv osv. Blir sliten av lange og hektiske arbeidsdager, men gøy og lærerikt er det så absolutt!

CEP Info

CEP Information Desk

I morgen kan utøverne begynne å delta på de første CEP-aktivitetene. Sjefene mine er selvfølgelig veldig spente på hvordan aktivitetene vil fungere og det er jeg selvfølgelig jeg også. Les mer om aktivitetene her!

Tirsdag hadde både jeg og Ingelin en etterlengtet fridag. Hva finner man på i Innsbruck når man har fri? Selv om byen er større enn Lillehammer, så er det jo ikke akkurat det mest folkerike stedet på vår jord. Ca. 120 000 bor det her. Selv hadde jeg lyst å bruke fridagen på badeland eller fornøyelsespark. Men fant ikke så mange gode alternativer, så vi tok heller og spaserte litt rundt i sentrum. Etterpå fikk jeg se Ingelins arbeidsplass i Youth Olympic Village, mens jeg viste henne hvordan det så ut i Congress Innsbruck. Så vandret vi litt mer rundt i byen, før vi til slutt spilte vi en runde bowling i Hollywood Super Bowling Innsbruck. Ganske fett, spesielt når det er undertegnende som vinner.

Aslak Bob

Det går bare bob-bob med Aslak i bob.

Ellers kan jeg røpe at jeg begynner å få en ganske sexy tysk accent på engelsken min, samt at jeg er blitt ganske dreven i Excel på tysk. Snakkes senere! Ciao!

IMAG0327

Ingelin i "Athlete Role Model Lounge"

Sist oppdatert: Erland Flaten 13.01.2012

20©09 Høgskolen i Lillehammer, Postboks 952, 2604 Lillehammer | Fakturaadresse | Telefon: 61 28 80 00 | E-post: post@hil.no |L