Høgskolen i Innlandet
Høgskolen i Lillehammer er fra Høgskolen i Innlandet

HiL > hjem > Nyheter > Arkiv 2012 > Ungdoms OL 2012 > Reiser til ungdoms OL

Reiser til ungdoms OL

Aslak Ingelin

2 studenter fra Høgskolen i Lillehammer reiser til ungdoms-OL i Innsbruck. Tilbake tar de med seg kunnskap om ungdomsarrangementer.

Ungdoms-OL arrangeres for aller første gang den 13.-22. januar i Innsbruck. Neste gang er det Lillehammer sin tur og derfor er studentene Ingelin Pedersen og Aslak Bjerre Petersen, fra produksjons- og prosjektledelese, snart på plass i den østerrikske vintersportsbyen.

Ingelin og Aslak skal delta, observere og rapportere om arrangementet, slik at man senere kan dra nytte av erfaringene i Lillehammer.

Ingelin skal være tilknyttet deltagerlandsbyen og vil få oppgaver tilknyttet dette viktige boområdet og velkomstsenteret.

Aslak skal jobbe med kultur- og utdanningsprogrammet og vil på den måten få god anledning til å møte utøvere og lokal ungdom under de mange aktivitetene som tilbys i tilegg til det rent sportslige.

Ingelin og Aslak vil i dagene fremover skrive rapporter om hva de gjør under oppholdet og disse kan du lese her på hil.no

Og på samme måte som under OL på Lillehammer er fakkelstafetten i Østerrike i gang.

fakkelstafett Innsbruck
Sist oppdatert: Gro Vasbotten 24.02.2012

20©09 Høgskolen i Lillehammer, Postboks 952, 2604 Lillehammer | Fakturaadresse | Telefon: 61 28 80 00 | E-post: post@hil.no |L