Høgskolen i Innlandet
Høgskolen i Lillehammer er fra Høgskolen i Innlandet

HiL > hjem > Nyheter > Arkiv 2010 > Arkiv 2009 > Siste frist for medarbeider til UKA-TV

Siste frist for medarbeider til UKA-TV

Opptak i studio

Søknadsfristen på stillingene i UKA-TV går ut på fredag 6. november, og fortsatt er det ledige stillinger som programledere og medlemmer i programgruppa, samt medlemmer til serien som skal produseres.

Det er fortsatt ledige produksjons- og ansvarsstillinger å søke på, forteller Eirin Alise Skarstein, produksjonsleder for UKA-TV. Hun påpeker også at man ikke trenger gå på TV regi/teknikk eller film og fjernsynsfag for å være med å lage nordens beste student TV.

SERIEN
UKA TV serien er en fiktiv humorserie som har sin egen post på programmet. Hver episode varer i cirka ti minutter.
- Til dette prosjektet trenger vi produksjonsleder, skuespillere, folk på foto, lyd, lys, og 3D animatør.
Om du ønsker å jobbe med humorserien, kan du sende søknad til ukatv.eirinas@gmail.com

Programledere
Programlederne er Uka TV’s ansikt utad. Her søker de etter folk som har utstråling, er kreativ og får til den gode samtalen.
- Som medlem av programgruppa er du ansvarlig for arbeidet på forhånd med utvikling av konsept og innhold, samt skrive manus. Vi trenger både studioprogramledere og utegående programledere, forteller Eirin, og opplyser at audition vil bli holdt i uke 46.

Programgruppa
Som medlem av programgruppa er du ansvarlig for arbeidet på forhånd og underveis i UKA-TV, og med utvikling av konsept og innhold. Programgruppa er ledet av programsjef Linn Eidås, og består også av ansvarlig producer og bookingansvarlig.
- Dette er en kreativ og spennende jobb hvor du kan bestemme hvordan årets UKA-TV blir, forteller Eirin.

Se alle de ledige stillingene

Send din søkand til:
ukatv.eirinas@gmail.com

Sist oppdatert: Maria Wilkens 05.11.2009

20©09 Høgskolen i Lillehammer, Postboks 952, 2604 Lillehammer | Fakturaadresse | Telefon: 61 28 80 00 | E-post: post@hil.no |L