Høgskolen i Innlandet
Høgskolen i Lillehammer er fra Høgskolen i Innlandet

HiL > hjem > Nyheter > Arkiv 2015 > IOC roser HiL-studenter

IOC roser HiL-studenter

Kristin Nilseng LYOGOC, Madelen Dørmænen, Audun Arly Lund, Danat Tekie og Daria Kolosovskaya (foto: Karoline Conradi Øksnevad)

Studentene på Bachelor i Sport Management og i organisasjon og ledelse har i løpet av vårsemesteret jobbet med ulike praktiske prosjekt i faget prosjektledelse. Flere grupper har samarbeidet med Ungdoms-OL – noe både IOC og Ungdoms-OL setter pris på.

Denne uken ble prosjektrapportene overlevert til prosjekteierne. Ungdoms-OL har hatt prosjekter knyttet til internasjonale besøk, til arrangement og til gjesteprogram.

Best students ever ...

- Dette er tredje året jeg har prosjektgrupper for Ungdoms-OL, og dette har vært de desidert beste jeg har jobbet med. De har stått på og jobbet hardt for å nå målene. IOC berømmer bruken av studenter, og de synes dette er et godt og nyttig samarbeid, sier Kristin Nilseng i Ungdoms-OL.

Det var Guest Services og Protocol som sto for oppdraget til studentene.

Kjennetegnes av prakademia

Emneansvarlig Torgeir Skyttermoen ved Høgskolen i Lillehammer er glad for de positive tilbakemeldingene fra både IOC og Ungdoms-OL.

- Prosjektledelse er et fag vi definerer som prakademisk, et praktisk rettet akademisk fag. Her får studentene teoretisk, akademisk kunnskap i auditoriet, samtidig som de jobber med et praktisk prosjekt for en prosjekteier. Den praktiske innretningen er noe som kjennetegner våre studier, og dette har vi blant annet vunnet nasjonale priser for. At dette også verdsettes av aktører som Ungdoms-OL og IOC er vi selvsagt både glade og stolte over, sier Skyttermoen.

Bildet fra venstre: Kristin Nilseng LYOGOC, Madelen Dørmænen, Audun Arly Lund, Danat Tekie og Daria Kolosovskaya.

Foto: Karoline Conradi Øksnevad

Sist oppdatert: Sigrun Dancke Skaare 22.05.2015

20©09 Høgskolen i Lillehammer, Postboks 952, 2604 Lillehammer | Fakturaadresse | Telefon: 61 28 80 00 | E-post: post@hil.no |L