Høgskolen i Innlandet
Høgskolen i Lillehammer er fra Høgskolen i Innlandet

HiL > hjem > Nyheter > Arkiv 2015 > Kom i form til Ungdoms-OL!

Ungdoms-OL

Logo Ungdoms-ol
  • Ungdoms-OL, eller Youth Olympic Games (YOG) går av stabelen i Lillehammer 12.-21. februar 2016
  • Ungdom mellom 15-18 år deltar i lekene, der kultur og utdanning er en integrert del av OL-programmet

Les mer om Ungdoms-OL 2016

Freeski er en av øvelsene det skal konkurreres i under Ungdoms-OL i 2016.

Kom i form til Ungdoms-OL!

Unge mennesker på ski (foto: Yog-Jogg)

Gjennom YOG-Jogg ønsker studentene ved Bachelor i Sport Management å inspirere til fysisk aktivitet fram til Ungdoms-OL i 2016. En gang i måneden møtes studenter, representanter for Ungdoms-OL og andre interesserte for en sosial treningsøkt.

I vinterhalvåret er det skiturer med mulighet for å få teknikktips for dem som ønsker det.

Samarbeid mellom studenter og Ungdoms-OL

- Vi skal sørge for et tilbud med og uten snø, forteller student Karoline Conradi Øknevad. Skiturer på vinteren, joggeturer og aktiviteter i sommerhalvåret.

Prosjektet er et samarbeid mellom sport management-studentene og Ungdoms-OL, og treningene er åpen for alle.

- Målet er å kombinere fysisk aktivitet og sosialt samvær. For oss som i framtiden skal jobbe med sportsarrangementer, ser vi også kveldene som en fin anledning til innspill og idéutveksling, enten det rundt Ungdoms-OL eller andre arrangementer, fortsetter Øksnevad.

Om Bachelor i Sport Management

Bachelor i Sport Managementer et treårig studieløp som utdanner kandidater med kompetanse innen utvikling og gjennomføring av idrettsarrangement, innen sportsrelatert næringsliv og administrasjon innen idretten.

Studiet bygger på en grunnmur av organisasjons- og ledelsesfag, med spissing mot idrett og arrangement. Studiet utvikles og gjennomføres i nært samarbeid med regionens arrangements- og idrettsmiljø.

- Det er viktig at vi ikke bare er på skolen, men kommer oss ut for å møte folk på andre arenaer, sier fagkoordniator Anders Lindstad ved HiL. Ungdoms-OL vil gi mange av studentene erfaring.

Sist oppdatert: Sigrun Dancke Skaare 03.02.2015

20©09 Høgskolen i Lillehammer, Postboks 952, 2604 Lillehammer | Fakturaadresse | Telefon: 61 28 80 00 | E-post: post@hil.no |L